Stubbfräsning

STUBBFRÄSNING THE WAY YOU WANT IT

Det har aldrig varit enklare eller billigare att slutföra arbetet med trädfällning.

Kontakta oss för bästa pris!!!

Stubbfräsning började vi med för att kompletera robotgräsklippare installationer med. Det visade sig ganska snabbt att väldigt många kunder hade kvar stubbar som var dels fula men också som onödiga hinder för robotten.

Vi utför stubbfräsning i hela Västernorrlands och angränsande län. För att kunna möta upp den stora efterfrågan på stubbfräsning så inhandlades det en ny Toro STX26 i december. Toro är en larvbandsdriven stubbfräs med minimalt marktryck och lämnar därmed obetydliga skador på gräsmattan fram till stubben som ni vill ha bort. Toron är smal i konstruktinen så den går in genom dom flesta grindhål. Efter oss lämnar vi en hög med flis men vill ni så fixar vi givetvis bortforsling av det samt ombesörjer igenfyllning av gropen och så gräsfrö. Priset varierar beroende på storlek på stubbe men riktmärke för en stubbe upp till 70cm i diameter är 1000kr inkl moms. Utöver 70cm så tillkommer 125kr inkl moms/10cm i diameter. Mät hela stubben på största stället vid marknivå, alltså inte snittytan där trädet kapats (se bild längst ner).

Bortforsling, ev tippavgifter samt återfyllnad/sådd tillkommer per timme. Utanför Örnsköldsviks kommun tillkommer restid. Nytt sen hösten 2016 är att man kan få RUT avdrag på stubbfräsning.

Större arbeten än 5 stubbar, be om offert för bästa pris.

Vi fräser bort stubbarna på ett skonsamt sätt för er trädgård. Våra maskiner är kompakta men effektiva och lämnar endast en grop efter sig där stubben varit.

Senaste tillskottet en Toro STX26 är larvbandsdriven för att fördela marktrycket så att det blir minimalt med skador på gräsmattan.

Husqvarna SGH13 för dom mindre jobben

Säkerhet framför allt

Efter

Före

Mät så här

Före